hit counter for tumblr

 

B.C. DE PLOEG 2018/19

SPELER VAN DE WEEK

CHRIST DE LEERSNIJDER IS IN CONDITIE (14 OKTOBER)

Nadat hij een lichte operatie aan de arm onderging, is Christ in grote doen. Deze week won hij in kader (160 in 7 b) én in de NIDM (34 in 39b). Daarmee is hij een terechte speler van de week!

LUC VAN DERCRUYSSEN BLIJFT WINNEN (7 OKTOBER)

Met een score van zes keer winst op zeven gespeelde wedstrijden, verdient Luc Van Dercruyssen deze week de titel. Hij won bovendien tweemaal en is daardoor co-leider geworden van de TVA-trofee. Is hij misschien een kandidaat-winnaar van deze competitie?

HUUB SPEELT DE PANNEN VAN HET DAK (30 SEPTEMBER)

Voor de derde achtereenvolgende keer speelt Huub Wilkowski zijn 42 punten rond in amper 26 beurten. De voorbije week was de nochtans gereputeerde Tom Persijn het slachtoffer van de Nederlandse geweldenaar. Kun je niet eens nóg een beetje korter, Huub?

PS: Ondertussen verneem ik dat hij in de Nederlandse competitie Eddy Leppens verslagen heeft met 40-36 in 22 beurten!

THERESE, VOOR DE DERDE KEER DE BESTE VAN DE WERELD! (23 SEPTEMBER)

Met een magistrale zege in de finale tegen Orie Hida, de Japanse titelverdedigster, werd Thérèse Klompenhouwer, onze leading lady, in het Turkse Izmir, voor de derde keer wereldkampioene!
Wij zijn erg fier op Thérèse, die onze kleuren met verve verdedigt in de hoogste afdeling driebanden.

JUL ZET DE TREND (16 SEPTEMBER)

In de partij tegen De Goei Queue speelde Jul Van Aperen een schitterende openingsmatch. Hij scoorde de 34 punten in amper 30 beurten (1,133) en zette daarmee de trend voor de overwinning van De Ploeg 2. Dustin Jäschke en Huub Wilkowski maakten er nadien korte metten mee, allebei in 26 beurten! Maar Jul maakte als eerste de stap naar de zege en daarom verdient hij de titel van de week! Eervolle vermeldingen voor Arno Van Hoof (120 kader in 10 beurten) en natuurlijk Dustin Jäschke en Huub Wilkowski (allebei 42 driebanders in 26 beurten).   

 

PATRICK SPEELT SUBLIEM (9 SEPTEMBER)

In de NIDM-uitwedstrijd van De Ploeg 3 bij Sint-Truiden behaalde het team een prachtige 2-6 uitzege.
Luc Le Bruyn, Patrick Vanderzande en Eddy Willems sr. Waren de bewerkers van deze overwinning. Vooral Patrick Vanderzande blonk uit: 42-38 in 45 beurten tegen Paul Dumont, een erg sterke competitiespeler. Daarom is Patrick de eerste speler van de week. Eervolle vermelding geven we aan Michel Willems (40 p. bandstoten in 11 beurten) en Marc Nuyens (3xwinnaar).