hit counter for tumblr

 

B.C. DE PLOEG 2018/19

SPELER VAN DE WEEK

LUC LE BRUYN KADERT SNEL EN GOED (9 DECEMBER)
In de BWM-ontmoeting kader 38/2 tegen Herentals speelde Luc Le Bruyn uit in 8 beurten, 15 moyenne. Daarmee is hij de speler van de week met een bijzondere vermelding voor Christ De Leersnijder die zijn goede vorm week na week demonstreert, deze keer met een zege in 9 beurten tegen Leon Smolders.

PATRICK VANDERZANDE HOUDT DE EER HOOG (2 DECEMBER)
In de NIDM-match van tweede afdeling tegen Mister 100, was Patrick Vanderzande de enige winnende speler van ons team:42-40 in 48 beurten. Hij was deze week de beste!

HUUB WILKOWSKI SPEELT SUBLIEM (25 NOVEMBER)
Met een partij naar 42 punten in amper 20 beurten was er de voorbije week geen twijfel mogelijk: Huub Wilkowski verdient de pint van de week!

LEO VAN HECKE, 10 op 11 (18 NOVEMBER)
Leo Van Hecke boekte twee nieuwe zeges en scoort daarmee het beste van alle spelers: hij wint er tien, op elf gespeelde matchen. Dat verdient de pint van de week!

JACK WIJNEN IS DE GROTE UITBLINKER (11 NOVEMBER)

In een vooruitgeschoven NIDM-match, op verplaatsing bij competitieleider Biljart-Express, zorgde onze eerste ploeg voor een stunt. Verloren Eddy Willems jr. en Thérèse Klompenhouwer hun match tegen Guy Van Litsenborgh en Martin Spoormans, dan verrasten Jack Wijnen en Danny Geysen in de aangename zin. Danny won tegen Frans van Kuijk en Jack Wijnen was in grootse doen tegen Gerwin Valentijn (50-27 in 22 beurten!). Daardoor wint hij de pint van de week, proficiat Jack!
Spijtig voor Michel Willems die aan meer dan één gemiddeld (34 in 32) won in de BWM, maar die de jury toch een eervolle vermelding geeft, proficiat Michel!    

MARK KERKHOFS WINT DRIEMAAL! (4 NOVEMBER)

Met drie winstpartijen verdient Mark Kerkhofs deze week de titel. Eervolle vermelding evenwel voor Jack Wijnen en Christ De Leersnijder, allebei met vlotte winst en sterke cijfers in resp. eerste en tweede afdeling NIDM.

MARC NUYENS WAS DE BESTE (28 OKTOBER)

Van alle BWM-matchen die deze week gespeeld werden (de NIDM-competitie lag stil), behaalde Marc Nuyens de mooiste zege: 22 driebanders in 25 beurten: voldoende om deze keer de titel binnen te halen! Proost, Marc!

FONNE BAUWENS KOMT OP TOERENTAL (21 OKTOBER)
Met twee zeges, o.m. met een partij 160 vrij in amper 12 beurten, is Fonne de succesrijkste speler van de week! Het eerste team, met Danny Geysen, Jack Wijnen, Thérèse Klompenhouwer en Eddy Willems jr (die zijn eerste zege behaalt!), verdient collectief een eervolle vermelding na de knappe zege tegen Mister 100! 

CHRIST DE LEERSNIJDER IS IN CONDITIE (14 OKTOBER)

Nadat hij een lichte operatie aan de arm onderging, is Christ in grote doen. Deze week won hij in kader (160 in 7 b) én in de NIDM (34 in 39b). Daarmee is hij een terechte speler van de week!

LUC VAN DERCRUYSSEN BLIJFT WINNEN (7 OKTOBER)

Met een score van zes keer winst op zeven gespeelde wedstrijden, verdient Luc Van Dercruyssen deze week de titel. Hij won bovendien tweemaal en is daardoor co-leider geworden van de TVA-trofee. Is hij misschien een kandidaat-winnaar van deze competitie?

HUUB SPEELT DE PANNEN VAN HET DAK (30 SEPTEMBER)

Voor de derde achtereenvolgende keer speelt Huub Wilkowski zijn 42 punten rond in amper 26 beurten. De voorbije week was de nochtans gereputeerde Tom Persijn het slachtoffer van de Nederlandse geweldenaar. Kun je niet eens nóg een beetje korter, Huub?

PS: Ondertussen verneem ik dat hij in de Nederlandse competitie Eddy Leppens verslagen heeft met 40-36 in 22 beurten!

THERESE, VOOR DE DERDE KEER DE BESTE VAN DE WERELD! (23 SEPTEMBER)

Met een magistrale zege in de finale tegen Orie Hida, de Japanse titelverdedigster, werd Thérèse Klompenhouwer, onze leading lady, in het Turkse Izmir, voor de derde keer wereldkampioene!
Wij zijn erg fier op Thérèse, die onze kleuren met verve verdedigt in de hoogste afdeling driebanden.

JUL ZET DE TREND (16 SEPTEMBER)

In de partij tegen De Goei Queue speelde Jul Van Aperen een schitterende openingsmatch. Hij scoorde de 34 punten in amper 30 beurten (1,133) en zette daarmee de trend voor de overwinning van De Ploeg 2. Dustin Jäschke en Huub Wilkowski maakten er nadien korte metten mee, allebei in 26 beurten! Maar Jul maakte als eerste de stap naar de zege en daarom verdient hij de titel van de week! Eervolle vermeldingen voor Arno Van Hoof (120 kader in 10 beurten) en natuurlijk Dustin Jäschke en Huub Wilkowski (allebei 42 driebanders in 26 beurten).   

 

PATRICK SPEELT SUBLIEM (9 SEPTEMBER)

In de NIDM-uitwedstrijd van De Ploeg 3 bij Sint-Truiden behaalde het team een prachtige 2-6 uitzege.
Luc Le Bruyn, Patrick Vanderzande en Eddy Willems sr. Waren de bewerkers van deze overwinning. Vooral Patrick Vanderzande blonk uit: 42-38 in 45 beurten tegen Paul Dumont, een erg sterke competitiespeler. Daarom is Patrick de eerste speler van de week. Eervolle vermelding geven we aan Michel Willems (40 p. bandstoten in 11 beurten) en Marc Nuyens (3xwinnaar).